De 3 meest spraakmakende campagnes van oktober

By 18 oktober 2017Nieuws

Het meest bijzondere van het Start Jouw Actie platform is dat iedereen in actie kan komen. Iedereen! Onze klanten zien dagelijks dat er de meest uiteenlopende acties op touw worden gezet om hun campagnes te steunen. En dat de betrokkenheid van de actievoerders groot is blijkt uit deze drie spraakmakende campagnes.

Bijzondere prestaties voor Support Casper

Bewustwording rond alvleesklierkanker en structureel geld inzamelen voor onderzoek, dat is waar campagne Support Casper voor strijdt. En met succes! In oktober heeft de stichting via ons actieplatform weer mooie resultaten behaald. En dat is vooral te danken aan alle bevlogen actievoerders die alles uit de kast halen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Zo liep Martijn van Riele op 15 oktober de marathon van Boedapest. In 2015 werd bij zijn moeder alvleesklier kanker ontdekt. De kilometers rende hij om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het broodnodige onderzoek om in de toekomst nog meer mensen te helpen. Martijn is zijn streefbedrag van € 1.000 ruim voorbij en het totaal bedrag van de Support Casper campagne zit inmiddels op meer dan € 60.000!

Kinderen bakken voor SOS kinderdorpen

SOS Kinderdorpen. De jaarlijkse campagne Aan de Bakdag organiseert SOS Kinderdorpen in samenwerking met Dr. Oetker. De opbrengst van dit jaar komt ten goede aan het speciale scholenproject in Guinee-Bissau.
Kinderen kunnen op het actieplatform een eigen pagina maken en zo heel gemakkelijk hun eigen bakactie delen met ouders, verzorgers, oma’s, opa’s en tantes. Kortom iedereen die wel zin heeft in een lekkere cupcake!
Er zijn al 130 acties gestart en dat worden er alleen maar meer.

Best Buddies op de planken

Meer dan de helft van de jongeren met een verstandelijke beperking heeft geen vrienden. Niet één. BestBuddies maakt vriendschappen tussen jongeren met en zonder verstandelijke beperking mogelijk.
Afgelopen weken werd er flink campagne gevoerd want een grote groep buddykoppels heeft een bijzondere droom: optreden in een echt theater!

Al jaren lang maakt deze groep Best Buddies vrienden met elkaar een musical waarmee zij optreden in buurthuizen en op scholen. Maar dit jaar is de wens om met de musical It’s Black, It’s White in de Leidse Schouwburg op te treden. En wel op zaterdag 4 november. Hiermee laten zij zien wat de kracht van Buddy vriendschappen is. Met de € 3.634 die is opgehaald met de Best Buddies The Musical campagne kunnen zij een beamer, decor, kostuums en repetities bekostigen. En bij een donatie van € 30 of meer krijgen donateurs twee tickets voor de musical als bedankje!


Wil je op de hoogte blijven van Start Jouw Actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn.

Heb je naar aanleiding van dit nieuwsbericht vragen of tips? Neem gerust contact op met Roberto Soebhan via info@startjouwactie.nl of via het telefoonnummer 079 36 33 500.

Het team van Start Jouw Actie

 

Leave a Reply

Changing the world together