Het platform

Met het Start Jouw Actie platform heb je alle tools in handen om op een leuke en eenvoudige manier online campagnes te voeren.

Acties, campagnes en inspiratie

Het platform biedt eindeloos veel mogelijkheden om acties, campagnes en crowdfunding ideeën op te zetten en te delen met jouw achterban. Zo zamel je eenvoudig geld in en stimuleer je je supporters om ook ook hun eigen actie te starten.

Responsive

Het Start Jouw Actie platform is volledig responsive. Dat houdt in dat deze goed te bekijken en te gebruiken is op tablet, smartphone, laptop en desktop. Ook doneren en het aanmaken van acties kan allemaal op mobiel.

SEO geoptimaliseerd

Het platform is zo opgebouwd dat Google de inhoud heel gemakkelijk kan doorzoeken en indexeren. Zo komen campagnes en acties gemakkelijk hoog in de zoekresultaten wat helpt om het succes van een actie te stimuleren.

Social media

Crowdfunding is een social experience, daarom zijn de belangrijkste social media kanalen volledig geïntegreerd. Het is hierdoor heel simpel om een actie, een campagne of donatie direct te delen met jouw achterban.

Meertalig

Het platform kan meertalig ingesteld worden op Nederlands en Engels. Zo kun je het Start Jouw Actie platform internationaal gebruiken. Hierdoor kunnen supporters in het buitenland ook eenvoudig een actie starten of een donatie doen.

Domein en hosting

Het platform kan aan elke gewenste domeinnaam gekoppeld worden. Hosting vindt plaats op de speciale Start Jouw Actie servers en is onderdeel van het pakket. Wij garanderen een uptime van 99,9%.

Geld inzamelen

Om jullie trouwe supporters goed te kunnen faciliteren bij het organiseren van een actie hebben wij diverse slimme tools ontwikkeld.

Acties

Gebruikers kunnen in drie simpele stappen hun eigen actie aanmaken op het platform. Deze actie kunnen ze volledig zelf inrichten en beheren. De administrator heeft de mogelijkheid een actie uit te lichten voor meer exposure.

Campagnes

Acties kunnen gekoppeld worden aan lopende campagnes. Zo worden gebruikers betrokken bij de actuele onderwerpen en worden donaties concreet door een campagne gerelateerde geefladder op de actiepagina.

Teamleden

Jouw supporter heeft de mogelijkheid om met een team in actie te komen. Teamleden van een actie zijn zichtbaar op de teampagina en kunnen hun eigen motivatie kwijt op hun persoonlijke actiepagina. Er kan zowel op het team als op het teamlid gedoneerd worden.

Doneren

Doneren aan een actie kan op vele manieren. Rechtstreeks aan een campagne, via een actie of via een teamlid. Betalen gaat via een SSL beveiligde verbinding en kan o.a. via iDeal, creditcard en eenmalig incasso.

Valuta keuze

Wil je liever een platform met betaalvaluta in dollars in plaats van euro’s? Geen probleem, wij fixen het voor je!

Vormgeving

Voor jouw supporters is het belangrijk dat ze jou herkennen. Daarom voeren we jullie huisstijl volledig door.

Huisstijl

Het Start Jouw Actie platform is volledig customizable en kan ingericht worden zodat deze naadloos aansluit bij jullie eigen huisstijl. Het logo, lettertype en –grootte, kleuren, afbeeldingen; alles is aanpasbaar!

Afbeeldingen en teksten

Alle afbeeldingen, video’s en teksten kunnen beheerd worden in het Start Jouw Actie dashboard. Dat geldt voor de algemene content, maar ook voor de teksten en afbeeldingen die opgevoerd zijn op de actie- en campagne pagina’s.

Back end

Met een fraai en eenvoudig ingerichte back end heb je op elk moment toegang tot alle data.

Controle over content

Als moderator kun je alle gegevens zelf beheren. Denk hierbij aan de reguliere content, maar ook aan de acties, gebruikers, teams en donaties. Alles in de back end is er op gericht om grip en overzicht te houden op het platform.

Rapportage en statistieken

Alle acties van gebruikers en donateurs worden doorgemeten. Op basis van deze data genereren wij automatisch inzichtelijke rapportages en statistieken die helpen het platform, campagnes en acties te optimaliseren.

Koppeling met CRM

Gebruiker- en donateurgegevens kunnen direct in jouw CRM systeem geladen worden. Op deze manier kun je de verzamelde data omzetten naar waardevolle follow ups om van jouw supporters, ambassadeurs te maken.

Mailing

Het platform verzendt automatisch e-mails naar gebruikers op het moment dat zij een belangrijke handeling uitvoeren. Deze e-mails zijn in eigen huisstijl en de inhoud is volledig te personaliseren.

Uitbetaling

Vanuit de backend wordt een directe koppeling gelegd met jouw eigen bankrekening of Buckaroo die de financiële afhandeling en incasso’s van het platform regelt. Zo komen donaties direct en veilig binnen op de juiste bankrekening.

Over Start Jouw Actie

Het team achter Start Jouw Actie heeft al heel wat jaren ervaring op het gebied van online fondsenwerving. Zo helpen we goede doelen organisaties verder met het behalen van hun online doelstellingen.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van online fondsenwerving, crowdfunding en online donaties ontwikkelen wij slimme software en helpen we je om zo effectief mogelijk online campagnes te voeren én te beheren. Changing the world together. Daar staan en gaan we voor!

De nieuwsbrief