Iedereen is fondsenwerver!

By 19 december 2017Nieuws, Tip

Dankzij online fondsenwerving kan iedereen in actie komen voor goede doelen. Kijk maar naar onze klanten zoals SOS Kinderdorpen en Stichting Alvleesklier Kanker. Zij hebben van hun achterban echte fondsenwervers gemaakt. Van kinderen tot ouderen, iedereen kan online donaties binnen halen. Wil jij met jouw organisatie ook starten met online fondsenwerven? Dat kan heel gemakkelijk!

Zo start je

Online fondsenwerven is met een Start Jouw Actie platform heel simpel. Start Jouw Actie bouwt voor jou een eigen platform, geheel in eigen huisstijl. Samen bepalen we jouw gewenste domeinnaam en welke functionaliteiten je nodig hebt. Zodra jouw platform klaar is, kun je live!  Wil je aandacht voor je kleine campagne, of als je structureel online fondsen wilt werven, kies dan hier het pakket dat bij jouw doelen past.

Hoe werkt een actiepagina?

Op de actiepagina staat meer over jouw organisatie en/of van de campagne waarvoor je je achterban in wilt zetten. Hier roep je iedereen op om een eigen actie te starten. Dat is heel simpel. Klik op de button ‘Start een actie’ en de rest volgt vanzelf. Deelnemers vullen een beschrijving van de actie in (cupcakes bakken, auto’s wassen, sponsorloop, etc) en vervolgens vul je het beoogde bedrag in om op te halen. Daarna is het een kwestie van alle vrienden, familie, kennissen en buren op de hoogte brengen. Actievoerders kunnen hun actie op social media delen en iedereen, dichtbij of ver, kan online doneren. Simpel en veilig!

Aan de slag met jouw actiepagina
Niet alleen jij maar vooral jouw actievoerders moeten aan de slag! Geef ze daarom voldoende tips om van hun actie een succes te maken. We hebben voor jou een aantal tips verzameld die je kunt gebruiken om je achterban te promoten. Met je actiepagina kun je meer dan je denkt. Ga een samenwerking aan met een school of een merk. Bekijk deze spraakmakende campagnes van andere klanten van Start Jouw Actie maar eens!

Ook aan de slag met online fondsenwerven voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@startjouwactie.nl of via het telefoonnummer 079 36 33 500.

Leave a Reply

Changing the world together