Het succes van Hulphond Nederland

By 17 januari 2018Cases

Mensen kunnen niet altijd helpen, een hond wel! Dat is de slogan van Hulphond Nederland. En alhoewel wij niet altijd kunnen helpen, kunnen we ons wel inzetten voor Hulphond Nederland. Gelukkig maar, want zo komen steeds meer mensen die het nodig hebben in aanmerking voor een hulphond.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief.
Omdat Hulp Nederland van mening is dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers worden de honden kosteloos ter beschikking gesteld. Daarom zijn donaties enorm belangrijk voor Hulphond Nederland.

Samen met Start Jouw Actie heeft Hulphond Nederland een online actieplatform opgezet. Op helphulphond.nl kan iedereen een actie starten om donaties op te halen. Het afgelopen jaar bleek het platform een groot succes en werden er maar liefst 34 acties gestart die gezamenlijk € 59.118,- ophaalden!

Extra stappen voor Hulphond Nederland
Op het actieplatform helphulphond.nl komt iedereen die Hulphond Nederland een warm hart toedraagt in actie. Zo hebben de finalisten van de Miss Nederland Verkiezing 2017 dit najaar een stap extra gezet. Met evenementen en sportieve acties hebben zij een flink bedrag opgehaald!

Survival met honden
Nog zo’n bijzondere actie. Op 24 september hebben actievoerders Melissa en Sanne meegedaan aan de Happy Dog Survival 2017. Samen met therapie honden Flex en Eric legden zij een parcours van 5 km met 15 hindernissen af. Zij haalden hiermee 237% van hun streefbedrag binnen!

Wil jij ook in actie komen voor Hulphond Nederland? Start Jouw Actie hier!

Leave a Reply

Changing the world together