Support Casper

By 13 november 2017Cases

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker is zeer gemotiveerd om nieuwe behandelmethoden te vinden die de leefbaarheid van mensen met Alvleesklierkanker verbeterd en verlengd. De stichting gelooft in de kracht van de specialisten die dagelijks werken aan onderzoek en behandelingen, zoals Prof. Dr. Casper van Eijk en zijn team.

Oncologisch chirurg Casper van Eijck uit het Erasmus MC zet zich al lange tijd in voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. Voor zijn onderzoek is geld nodig. Stichting Alvleesklierkanker en Start Jouw Actie hebben bijna een jaar geleden de handen ineen geslagen om meer geld op te halen voor onderzoek.

Het actieplatform is zeer succesvol ingezet door Stichting Alvleesklierkanker. Binnen en buiten hun netwerk hebben zij mensen gemotiveerd om actie te voeren waarmee geld ingezameld wordt om verdere onderzoek te doen naar Alvleesklierkanker. De stichting is hier heel succesvol in geslaagd.

 

Support Casper
De teller staat inmiddels op €67.169! Met de 32 acties op het platform heeft elke deelnemer zijn steentje bijgedragen voor baanbrekend onderzoek. Met regelmaat wordt het platform gebruikt om acties aan te maken. Elke actievoerder promoot zijn actie via zijn/ haar netwerk om donaties op te halen.

Het platform biedt slimme ‘deel’ opties waarmee actievoerders met 1 klik hun actie kunnen delen via Social Media. Zo was het mogelijk om via Facebook de groei van Casper en Casprientje (twee lammeren) mee te maken. De actievoerders hebben op een slimme manier de link tussen het actieplatform en Facebook gemaakt om donaties op te halen. Om nog meer aandacht te vragen voor hun actie, hebben ze op Hart van Nederland ook aandacht besteed aan deze geweldige actie!

Wil jij ook helpen om geld in te zamelen voor onderzoek? Ga dan snel naar supportcasper-acties.nl en Start Jouw Actie!

Leave a Reply

Changing the world together